Sikkerhed

Sikkerhed samt enkelthed er to ting vi prioriterer meget højt. Derfor har vi valgt ikke at nøjes med en eventuel router med firewall indbygget leveret af internetudbyderen. Vi sætter altid en ekstra firewall op fra Cisco. Det giver jer som kunde den bedste sikkerhed på markedet, samtidig med at vi kan sætte jeres SRO anlæg op, så I sikkert og enkelt kan fjernstyre det fra jeres telefon, tablet eller computer. Til dette bruger vi Ciscos egen software, AnyConnect, som er et simpelt værktøj, der virker på alle de forskellige platforme, (iOS, Android, Windows Phone, Windows, Mac OS og Chrome OS) og det holdes altid opdateret af Cisco selv.

Som registreret Cisco Partner kan vi også tilbyde en service aftale på Cisco firewall’en, som sikrer at I altid har den nyeste og mest sikre firmware, installeret, samt at ved et eventuelt nedbrud på firewall’en, får I hurtigst muligt tilsendt en ny. På denne måde er i godt sikret mod mange af nutidens trusler.

For at have den bedste sikkerhed og en nem måde at fjernstyre jeres SRO anlæg, anbefaler vi derfor at I tegner nedenstående aftaler.

Fjernadgang

1695kr.

per år

Altid mulighed for nyeste software

SSL certifikat til sikring af forbindelse

Nem adgang fra alle enheder

Cisco beskyttelse

460kr.

per mdr.

Nyeste firmware installeret hver mdr.

Producentgaranti så længe aftalen er gyldig


Fjernadgang betales forud per år (12 mdr.) og kan opsiges med 1 mdr. skriftlig varsel til udgangen af et betalt år. Priserne er ekskl. moms.

Vi tager forbehold for udsving i den amerikanske dollarkurs, samt prisændringer hos vores leverandør, Cisco.

Hvis I er i tvivl om jeres sikkerhed er tilstrækkelig, er I meget velkomne til at kontakte os for at få lavet et sikkerhedstjek.

Kontakt os for at høre mere

Cisco 87px_72