Serviceabonnement

Computernedbrud?

Ødelagt HDD

Hvor ligger den PDF med rapporten for sidste års forbrug?

Ser din harddisk også sådan ud efter du har forsøgt at finde tabte data?

På et moderne vandværk styres næsten alt fra en computer. Disse computere har mange opgaver, de er betjening til vandværkets SRO anlæg, de bruges til at samle data fra fjernaflæste vandmålere og måske til indberetninger til kvalitetssikrings programmer.

Mange af disse ting involverer på den ene eller anden måde internettet på godt og ondt.

For at sikre at en computer altid er beskyttet bedst muligt mod angreb, er der nogle ting man skal være opmærksom på.

Det er vigtigt at man har en opdateret antivirus / firewall, at alle relevante Windows opdateringer er installeret, og flere andre småting.

Desværre bliver computeren på vandværket ofte glemt når det kommer til disse ting.

Nogle SRO programmer tillader ikke automatisk genstart af computeren som det ofte kræves for at installere Windows opdateringer, og derfor står der en masse vigtige opdateringer i kø.

Dette udsætter computeren for unødig fare for nedbrud.. Og i en travl hverdag som vandværkspasser er der ofte opgaver der føles mere presserende end at opdatere computeren.

Vores løsning!

Løs alle disse problemer uden at røre en finger! Det eneste i skal gøre er at tegne et serviceabonnement hos os. Så sørger vi for at jeres computer altid er opdateret og at alle relevante data er i sikkerhed. Og hvis uheldet er ude, så hjælper vi selvfølgelig med at opsætte en ny computer.

Hvordan fungerer det?

  • Vi tager hver nat en sikkerhedskopi af alle relevante SRO data til vores server. På den måde er jeres data i sikkerhed uanset om computeren bryder sammen eller bliver stjålet. Oplysningerne gemmes på vores server som der så igen laves backup af.
  • Vi sørger for at installere et antivirus produkt, som sørger for at beskytte jeres computer mod virus, malware samt ubudne gæster.
  • Hver anden uge kobler vi os på maskinen og installerer manuelt de nødvendige Windows opdateringer og sørger for at genstarte computeren, sådan at SRO systemet fungerer bagefter.

På den måde er jeres computer altid så opdateret som muligt, og klar til hverdagens udfordringer.

Hvis jeres internetforbindelse fejler vil I modtage en mail den følgende dag, da backup ikke kunne udføres korrekt.

Hvis uheldet er ude?

Hvis jeres computer bliver stjålet eller bryder sammen har i 2 muligheder.

Express eller Standard service.

Standard service er inkluderet i jeres serviceabonnement og inkluderer:

  • Installation af en ny computer
  • Indlæsning af sikkerhedskopi
  • Forsendelse til jer

Computeren afregnes til dagspris og sendes indenfor ca. 1-2 hverdage.

Express service er en tillægsydelse til de kunder der ikke kan vente 2 dage på en ny computer med posten. Hvis i vælger Express service smider vi hvad vi har i hænderen og arbejder kun på jeres nye pc lige indtil den er opsat og fungerer på jeres adresse. I dette tilfælde afregnes der til normale timesatser.

Hvad koster det?

Et serviceabonnement starter med et Komplet abonnement. Dette serviceabonnement har vi skræddersyet til at give jer den optimale beskyttelse af jeres operatør computer. Men hvad nu hvis I har en ekstra computer, som I f.eks. bruger til jeres kvalitetsstyringsprogram, eller til at fjernaflæse jeres vandmålere? Eller hvad nu hvis jeres vandværkspasser har en bærbar computer, så han kan tjekke vandværket hjemmefra? Hvad så med sikkerheden på og vedligeholdelsen af disse computere?

Her kommer vores Lite og Mini produkter ind i spil. Vores Lite produkt er til en ekstra computer, hvor den blot skal vedligeholdes og holdes sikker, men hvor sikkerhedskopiering ikke er nødvendigt. Og til vandværkspasserens, kasserens eller formandens computer har vi Mini produktet, som giver jer en ekstra sikkerhed vha. det antivirus program vi bruger på jeres vandværks computer.

Hvis I eventuelt selv skulle have et ønske til en sammensætning er I meget velkomne til at kontakte os for at modtage et tilbud.

AbonnementspriserAntivirus

Opdatering

Sikkerhedskopi

Oprettelse

Komplet

592 kr.

per måned

2699 kr.

Fuld beskyttelse

Lite

405 kr.

per måned

1999,-

Mini

26 kr.

per måned

299,-

Abonnementerne betales forud per mdr., og kan opsiges med 1 mdr. varsel til den 1. i måneden. Abonnementerne Lite og Mini kan kun købes ved minimum ét Komplet abonnement. Priserne forudsætter at jeres SRO anlæg er leveret af Kalundborg El & Automatik, ellers kontakt os for yderligere løsninger. Alle priser er ekskl. moms

Hvad indeholder oprettelsen?


Installation af sikkerhed

Oprettelse af forbindelse til vores system

Fuld opdatering af Windows

Installation af software til sikkerhedskopiering

Komplet

Lite

Mini

Det forudsættes at opsætningen kan udføres via fjernsupport og at computeren kører Windows 10 eller nyere.

Brug for yderligere hjælp?

Driller computeren, eller kan du ikke helt få jeres afregningssystem til at læse den CSV fil ind ? Eller kan du ikke få den nye mail konto opsat?

Bare rolig, vores dygtige IT supportere sidder klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Med et serviceabonnement får i 25% i rabat på normale timesatser for vores IT supportere, så i stedet for at bruge hele din lørdag, så overlad opgaven til os.